Loading..
Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair. Westburo Kortrijk kantoormeubilair.

Buzziville gelauwerd

Buzziville gelauwerd 15 oktober 2014

Goed nieuws voor het Belgische BuzziSpace. Het kantoorconcept BuzziVille is gelauwerd met een heuse'Interior Design Best of Year Award' in de categorie ‘Best Furniture: Contract/Systems’. Volgens het Belgische bedrijf is de award het 'design-equivalent' van een Oscar.  Het genomineerde product bestaat uit een serie modulaire elementen waarmee een kantoorlandschap gebouwd kan worden dat geheel voldoet aan de wensen van de gebruiker. Doordat de wanden van de elementyen voorzien van van akoestisch materiaal, is ook de akoestiek van een BuzziVille-werklandschap in kannen en kruiken.
BuzziSpace is erg blij met de award van het Ameriukaanse tijdschrift Interior Design. "De concurrentie was indrukwekkend", aldus een woordvoerder. "Het is een eer om genomineerd te zijn samen met bedrijven als Vitra, Herman Miller en Steelcase. Het winnen van een dergelijke competitie is precies waar we het hele jaar, dag in dag uit zo hard voor werken